augusti 23, 2005

Vad jag vill

Jag vill ha en kåk. Gärna här. Eller varför inte här?.

Jag vill ha en bil. Gärna en sån här. Men en sån här går också bra. Det spelar ingen roll. Fyra hjul och en baklucka där barnvagnen får plats är egentligen allt jag begär.

Jag vill ha ett yrke jag kan vara stolt över varje dag i veckan, inte bara ibland.

Och så vill jag ha en banjo.

That's about it.

2 kommentarer:

Herr R sa...

Ja men det är bara att gratulera!

Personligen skall jag försöka nedkomma med en banjo någon gång i höst.

/Herr R

Herr R sa...

Jo det är ju det där med bilar. Jag är 30 bast om några dagar och har aldrig i mitt liv ägt en bil. Jag tror att om jag tagit körkort när jag var 18 så hade jag säkert velat ha en spettig sportbil med klös i. Men bilar har varit mig helt likgiltigt (eftersom jag aldrig kunnat köra dom) och nu när jag planerat att få tummen ur och skaffa den där förtretliga lappen, är det som om tiden har hunnit i kapp mig. Jag kan inte ha en liten sportmacka längre. Jag måste få plats med barnvagen. Och lite gitarrförstärkare sådär. Så den enda kriterie jag har vad det gäller bilköp är att den skall gå att lasta in en jävla massa saker i. För det är det jag har saknat.
Och då om det är en Volvo, Merca, Opel, Saab, Fiat eller Honda spelar mig absolut ingen roll. Last utrymme slår turbo alla dagar i veckan, i min värld.

Sen det här med banjo. Jag har en jävla massa gitarrer, akustiska nylon- och stålsträngade, Strata och Les Paul och hela middevitten. Men någon banjo har jag ej. Så jag tyckte det var dags nu, det kan vara ganska cool som omväxling, då jag redan har gott om gitarrer med klös i.

Hej det här blev ju en hel uppsats.