november 13, 2007

Badrummet: det är över nu

Det känns som att så mycket har hänt sedan jag skrev förra gången. (Eller nja, förrförra – jag skrev ju faktiskt lite igår.) Men på mångt och mycket har det inte hänt någonting. Jag har jobbat, spelat med bandet, umgåtts med familjen – ja det är väl det.

Grabbhalvan är sjuk igen. Jobbigt det där både för honom och för oss. Tre veckor sedan sist – men nu är det feber i soffan som gäller igen. Tack och lov att det finns DVD-filmer att underhålla sig med.

Vi planerar ett stormöte med banken. Vi måste få ordning på lånen inför den stundande fjärrvärmeinstallationen och den också stundande badrumsrenoveringen. Sedan skall det även överläggas angående pensionsspar och övrigt sparande och ditten och datten. Vi har en hel del att prata om helt enkelt. Så denna gång måste vi nog fysiskt närvara – något vi med glädje slapp förra gången.
Men det är lika bra att få det överstökat. Det skall bli vansinnigt trevligt med ett fräscht badrum. Vårat nu gammelrosa badrum med furuinredning och schablonmålade ljusblå fåglar är inte bara helt 80-talsfult utan även helt 80-talsslut. Det har cirka 25 år på nacken. Det är över nu, som Gessle sjöng.

1 kommentar:

Anonym sa...

...på tiden, kanske man kan säga?
/s