juli 23, 2006

Tapeter, äntligen!

Nu är tapeten i musikrummet äntligen uppe. Vi fick inleda med att sätta en täcktapet innerst mot de gamla tapeterna. Vi använde en som heter Easy Cover och jag kan verkligen rekommendera den. Den fungerade utmärkt och var precis så lättjobbad som reklamen utlovat. Den satt vi upp med våtrumslim, då tapetklister inte är starkt nog.

Här håller yours truly på att sätta upp Easy Cover-tapeten.


När täcktapteten hade torkat ett dygn var det äntligen dags för mönstertapeten. Vi hittade en som var väldigt snarlik den där gamla femtiotalstapeten som fanns näst längst underst av alla tapeter som satt på väggen. Den heter Eco fond. Igår kväll satt vi då äntligen igång med slutförandet av fondväggen, som vi började med för flera månader sedan.

Så här fint blev det när det var klart.


Närbild av mönstret.

2 kommentarer:

Lotten Bergman sa...

... och alla föreställer vi oss hur det såg ut när du först testade att tapetsera stående på den där vita, snurriga pianopallen.

Swiiiisch. Iiiih. Duns. Liksom.

(Jag har satt upp sådana där tjocketapeter på massa gammal vävtapet för att slippa spackla och kan också rekommendera dem varmt.)

Kim M sa...

Å, så tjusigt. Funderar själv på någon liknande lösning. Det är nog dags för mig att växa ifrån mina ljuslila målade väggar..