november 07, 2005

Hastiga vuxenpoäng

Det går åter igen så där fort i mitt liv. Höstens pappaledighet har onekligen lindat in mig i något slags lugn. Det har varit jag och grabben mest varenda dag. Och dagarna har trillat på i en lite lagom fast ström sådär.
Men plötsligt försvann två veckor på dryga 48 timmar. Vad var det som hände egentligen? Vi skulle gå och titta på ett radhus förrförra söndagen. Ett hus i helt fel del av stan. Vi skulle titta bara för att det såg så charmigt ut. En sådan annorlunda och spännande planlösning. Ett radhus i fyra etage, det är inte det vanligaste. Men vi skulle bara titta på det på kul. Inget annat.
Två veckor senare står jag på Ikea och köper flyttkartonger och undrar vad det var som hände egentligen. Allt gick så fort.

Men det är inte ovanligt när det gäller oss. Vi är ganska noga med att det skall vara magkänsla på saker och ting. Känns det inte rätt i magen så blir det sällan något. Men om det som i detta fall, känns helt rätt. Ja, då kan det gå i princip hur fort som helst.

För lite drygt två år sedan var vi två pajsare som bodde ihop och levde ett glatt liv med mycket kvällar ute på krogen. Nu i november 2005 är vi gifta, föräldrar och radhusägare.
Kanske tur att vi inte har skaffat körkort än. Det skulle lätt kunna bli lite för mycket Svensson-Svensson på en gång.

1 kommentar:

Anonym sa...

...sådan ypperlig tur att vi "övriga" fick någon vuxenpoäng för oss själva, körkortet alltså... ;)

/s