november 17, 2005

Klappat och klart

Jag hade ett möte med mäklaren nu klockan tio. Mäklaren och den person som skall köpa vår lägenhet. Vi gick igenom hela proceduren, hur det kommer att gå till, vem som gör vad och så vidare. Sedan skrev vi på. Det mest väsentliga för mig var givetvis att hon skrev på – och det gjorde hon. Så nu är lägenheten såld och vi har finansieringen av radhuset mer eller mindre på det torra. Det känns helt underbart!

Som tur var fick vi ut så pass bra med pengar för lägenheten att vi kommer ha någon krona över. Givetvis kommer vi behöva låna för att köpa radhuset, vi är ju inga miljonärer direkt. Men när vi lånar så kommer vi slippa topplån, som det ser ut. Och vi kommer ändå ha någon krona kvar att till exempel skaffa oss varsitt körkort för. Det är ju fantastiskt!

Jag var ändå noga med att påpeka att vi har stormtrivts i lägenheten och att jag innerligt hoppas att hon kommer göra detsamma.

Ikväll blir det skumpa, Bollinger.
Mumma!

6 kommentarer:

Anonym sa...

skål!! hon kommer att trivas i er fina lgh - hoppas ni kommer att trivs i förorten lika bra - en stor omställning .. inte lika nära till allt osv..

Mia

SANDRA sa...

schysst - lycka till nu!

Anonym sa...

GRATTIS! :) Det ær ni værda.
/s

Zio sa...

Grattis som fan :-D

Frk Fleggman sa...

Bollinger - jo jag tackar! Visst är det härligt att ha en anledning att dricka lite bra skumpa!

R Skriverier sa...

frk fleggman ->
Frågan är om det någonsin finns anledning att inte dricka bra skumpa?

;)