april 05, 2006

Det tar sig

Trots att solen är mer än påtagligt frånvarande och att snön -- iallafall till mestadels -- ligger kvar på vår tomt, har det nu börjat titta fram lite vårblommor.
Det är någon gul blomma som jag fick lära mig namnet på och som jag sedan glömde. Dessutom är det ett par krokusar som har börjat piggna till.
Alltså det som är lite häpnadsväckande är att vi köpte det här huset den 19 december. Vi har bara ägt det med snö. Vi vet inte vad som kommer att börja växa fram här under snötäcket. Det är givetvis lite spännande -- och dessutom ganska märkligt. Jag har bott i lägenhet i hela mitt vuxna liv och har mer än lovigt dålig koll på när, var och hur man sköter om en trädgård. Det skall bli jätteroligt att lära sig!

Rubriken syftar inte bara på trädgårdsodling utan även på min bakteriefauna i halsen. Jag mår faktiskt relativt bra idag. Jag tror att jag är tillbaka på jobbet i morgon igen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

...att se blommor titta fram är alltid trefligt, fördelen med våren är grönskan. Tycker jag.

Skönt att du känner dig bättre.
/s

barfota sa...

Vintergäck! :)

PO sa...

Tjaba!
Har suttit och läst lite i din blogg med start från första början. Vad spelar du för instrument? Jag spelar gitarr ( gjort i 18 år ), lite piano, trummor men som sagt har gitarr som huvudinstrument.
Maila mig gärna på po.rosenberg@karlskrona.net

Kul med en liksasinnad!

R Skriverier sa...

po -> jag spelar som du gitarr, trummor och lite piano. Men gitarren är huvudinstrument (21 år, herre gud vad länge – varför räknade jag efter?!), trummor spelar jag ganska bra och piano mest på kul.

barfota -> Bingo!

PO sa...

Hoj!
Har läst igenom din blogg!
Ja, du läste rätt. Från 2004 och framåt. Inte besatt, men otroligt fångad av ditt sätt att skriva.
Du färgar mitt sinne med dina ord. Lite spännande och ställer följdfrågor. Frågor som du kanske inte kan besvara på? Som hobby musiker så blir jag fångad och nyfiken på ditt alster. Kan jag nå detta på något sätt? Vid diskretion maila gärna om du vill och känner för det. Förstår att det var ett jobbigt kapitel innan.
Tack för en underbar blogg.

// P

R Skriverier sa...

PO ->
Tack, och vad roligt att du gillar att läsa det jag skriver.
Vad gäller att kunna svara på frågor, det är svårt att veta om jag kan svara på frågorna innan jag har fått dem.
Skriv här eller maila till skriverier@hotmail.com så skall jag göra mitt bästa.

/Herr R