augusti 18, 2006

Dirty dirty

Jag kanske börjar bli en gammal och trist typ. Men jag satt och sappade på TV:n igår och fastnade en stund framför MTV:s Dirty Sanchez, och kunde inte för mitt liv förstå det roliga i det. Alltså jag förstår konceptet och att det är tänkt att det skall vara kul. Men vad, exakt, är det som är roligt?

Jag kan inte för mitt liv föreställa mig hur diskussionerna gick på MTV när de beslutade att sända/producera ett program som Dirty Sanchez. Allvarligt alltså. Äckliga Sanchez, onekligen. Men inte roligt kittlande äckliga – utan bara äckligt, ofräscht, sunkigt äckliga Dirty Sanchez. Vad är poängen?

6 kommentarer:

PO sa...

Håller med herrn i detta också. Kan tycka att vissa inslag av Jackass väcker en del skratt som då ska funka som förgrundsversionen till Dirty Sanches, men det här väcker endast kräkreflexen!

Karin sa...

Jag känner en liknande, frågande fascination för Jackass, Dirt Sanchez och framförallt Viva la Bam. Skateboard-proffset Bam Margera gör allt för att reta gallfeber på sina föräldrar, försöka döda dem, sig själv och sina kompisar och ffa slösas det med hinkvis av pengar. Jag fattar inte hälften av det skojiga, men blir fascinerad och sitter med uppspärrade ögon. Är det den nya tidens humor?

Farsan i stan sa...

Håller helt med. Förstår inte riktigt humorn i de programmen ni nämner.. Man kollar på dem enbart pga att man råkat zappa förbi dem.. Men som sagt, humorn i dem?? Ja, man börjar väl bli gammal....

barfota sa...

Hear hear! Jag tror helt klart att det är en mognadsgrej att inte förstå tjusningen med Dirty Sanches, Jackass & Co. Eller så är det bara något jag inbillar mig för att jag hellre är mogen än tråkig? :P

smultronpaj sa...

Skönt att höra att det finns ettiga människor. Min sambo anser det vara jätteroligt och säger att jag inte har nån humor eftersom jag tycker att dessa program är verdervärdiga.

R Skriverier sa...

Jag har varit på bröllop i helgen och kom hem och läste alla kommentarer här. Och det verkar som om ni håller med mig. Det kanske inte bara är en ålders/mognads-fråga då, utan helt enkelt att det är ett dåligt program.
Skönt att höra tycker jag!§