januari 27, 2006

Fredagsvardag

Fredag och första arbetsveckan är avklarad. Det börjar kännas ganska bra på jobbet nu, trots allt. Vi hade ett heldagsmöte igår och gick igenom riktinjerna och brainstormade för de stora kampanjer vi kommer att göra nu under vår och försommaren.
Det var skönt att ha ett sådant stormöte nu relativt snabbt efter att jag kommit tillbaka. Nu är jag mer tillbaka i matchen igen. Det känns skönt.

Hemma håller lillgrabben så smått på att återhämta sig från jet-lagen. Det gick lite snabbare för oss vuxna, onekligen. Han har varit mer eller mindre tagen hela veckan och vaknat okristligt tidigt. Men nu imorse sov han fortfarande när jag gick upp vid sju. Det känns lovande.

Vi köpte en skohylla på Åhléns igår. Deras eget märke. Det var lite förvånande att se, Åhléns är kanske inte där man förväntar sig att hitta möbler. Men vi har faktiskt köpt både en skohylla och en tvättkorg där, av deras eget märke. Och de är jättefina.

2 kommentarer:

barfota sa...

Jag har oxå en jättefin skohylla från Åhléns. Det kanske är samma lika? ;)

Och jag är jet-laggad utan att ha rest någonstans. Ovärt! :(

R Skriverier sa...

Ja, det är ju fullt möjligt. Den är (tvärt emot alla trender nu) ganska enkelt formgiven i oljad ek och rostfritt stål. En vanlig rak och fyrkantig sak.