januari 31, 2006

Äntligen hemma

Vi börjar så smått komma i ordning i radhuset nu. Det spikas upp tavlor, sätts upp barnsäkerhetsgrindar och grejas mest hela tiden. Idag var sotaren där och provtryckte skorstenen. Att den inte håller måttet visste vi redan, men vi var inte på det klara med exakt hur det stod till. Nu har vi fått det avklarat och i morgon kommer en offert med posten. Tycker vi att den är okej, kommer vi nog att kunna elda i öppna spisen innan februari är slut. Det skall bli jättemysigt!

Vad som skall göra annars är att vardagsrummet och musikrummet skall målas. Alla gitarrer skall hängas upp och vi skall köpa ett nytt piano. Och ett trumset! (Jäklar vad jag har längtat efter ett eget trumset efter alla år i lägenhet!)

Sedan har vi inplanerade projekt i hela huset. Badrummet skall göras om, helt. Lilla toan skall också fixas. Köket skall totalrenoveras och hallen skall få nytt golv. Men det är inget som det är någon brådska med. Det är inget som är panik och det är inget som behövs av annan anledning än att vi vill. Köket är fullt fungerande som det är nu, det är bara inte som vi vill ha det. Likaså badrummet och lilla toan.
Det där är projekt som vi kommer ha liggande i flera år säkert. Vi tar dem när det känns rätt. Men man kan ju inte låta bli att planera redan nu…

2 kommentarer:

Anonym sa...

:) låter hur bra som helst det där. Det är fint... och väldigt mysigt, ert lilla hem.
/s

PlattKatt sa...

Hej!
Gå in på min blogg och anta utmaningen jag har till dig! :)