december 21, 2006

Aj

Jag fick en segdragen historia av vatten i örat när jag duschade i morse. Det i kombination av att jag slarvade med hörselskydden när jag repade igår och att det var en ilsken sidvind när jag gick till tunnelbanan gör att mina öron värker nu. Aj.

Man skall inte slarva med hörselskydden när man repar – jag vet. Men det är så mycket lättare att sjunga när man lättar lite på dem och släpper in lite diskant. Rätt ipluggade hörselskydd släpper bara igenom ett lågfrekvent muller. Och hur lätt är det att sjunga till det? (Om man nu inte är i lågfrekventbuller-genren – och det är man ju inte.)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men hallå.

Inte slarva med hörselskydden och om det blåser och är lite kallt använder man MÖSSA!

Man har bara ett par öron och tyvärr går de inte att byta ut.

/Säger S

Moa sa...

Men, men.. finns det inte såna här snordyra öronproppar för musiker som släpper igenom diskant (alltså proppen, ej musikerna)? Eller är jag ute och cyklar nu. Man tycker ju att problemet borde vara ganska utbrett, och därmed ha skapat en marknad av lystna öronproppskonsumenter som bara väntar på en snordyr propp. Hur som haver, akta öronen. Jag känner gott om folk med tinnitus - inte roligt.

God jul, bäste herr robot!

R Skriverier sa...

Moa ->
Hej och god jul. Och öronpropparna med extra diskant, jo de finns. Men det är snarare lite, lite mer diskant än de andra med ingen. Det är inte pest eller kolera kanske, men väl pest eller vinterkräksjukan. Och att betala svindyrt för att få vinterkräksjukan är kanske inte heller något man längtar efter. Men tinitus är givetvis ingen höjdare, även jag har vänner med pip i lurarna. Men givetvis skalll man vara rädd om öronen.
God jul igen.