april 18, 2007

Vilka är dina favoriter?

Vi begagnar ju alla en hel drös med varumärken. Vissa är man helt trogna, andra helt otrogna. Det slog mig när jag köpte gitarrsträngar att vissa företag kommer man nog köpa produkter av så länge de överhuvudtaget finns kvar och existerar. (Förutsatt att man inte hittar en ännu bättre produkt.)

Tack och lov är jag relativt varumärkesoberoende. Men visst finns det produkter jag regelbundet införskaffar. Och av vissa av dem köper jag alltid samma.

Ernie Ball Regular Slinky 0.10-strängar till exempel. Eller Dunlop 1.14-plektrum.
Eller Coca-Cola.

Tillägg den 19 april
Libero-blöjor och Semper-välling. Det är vi (eller grabbhalvan snarare) storkonsumenter av.

Vad är dina favoritvarumärken?

6 kommentarer:

Anonym sa...

...origins, extra (silver/gula), statoils färdigblandade spolarvätska... enligt mig är all annan spolarvätska skit... hahaha.
/s

Ida sa...

Yves Saint Laurent's concealer (allt annat är bara kopior), Arlas mejeriprodukter (litar inte riktigt på typ Skånemejerier eller Falköpings mejeri) och o.b. (nåt annat som ska upp den vägen litar jag inte på heller).

C sa...

ARLA (som ida) fast det inte ens är svenskt längre)
Coca Cola
Keloggs cornflakes (alla andra cornflakes smakar ju konstigt)
Heinz vita bönor

Zio sa...

Sony - Always Sony

R Skriverier sa...

Arla, jo där är ju jag torsk också. Men det beror med på att det är det enda som finns. För jag har absolut inget problem med att köpa Norrmejerier (eller link) när jag är i trakter där de säljs.

Sedan finns det ju ett par varumärken som jag köper till grabbhalvan: Sempervälling och Libero-blöjor. Skulle aldrig få för mig att köpa Nestlée-välling.

SANDRA sa...

Ben & Jerry...