september 10, 2006

Potatis och hönor

Igår spenderades merparten av dagen i Aspuddsparken tillsammans med min ena syrra, en vän till mig samt hans son och alla de hönor, getter, hästar, kaniner, katter, ankor och andra djur och som finns där i parken. Det var jättetrevligt. Dom är ju relativt kända för sina mocka-rutor de säljer i fiket. Men de nya kardemummakakorna gick ju verkligen inte av för hackor de heller.
Idag har vi haft en liten komma ikapp med trädgården-dag. Vi har klippt gräs och ansat rabatter och skördat lite potatis och så vidare. Vi tog även ett par av tomaterna som inte hade hunnit bli röda än och lunchade på lite stekta gröna tomater tillsammans med gräddstuvad pyttipanna. Mumma!

Nu nyss var jag hemma hos en av grannarna. Dom har visning på sin kåk och skall sälja. Jag passade på att kolla in deras hus för att se hur det skiljer sig från vårat. De är ju planlösningsmässigt relativt identiska, medan de inredningsmässigt skiljer sig markant. Det var roligt och lite märkligt att se sitt hus hur det skulle kunnat se ut om det vore andra personer som ägt det tidigare. Jättekul och intressant att se!

I morgon blir det min första fotbollsmatch på en månad -- jag är faktiskt jättesugen. Sedan blir det repning med bandet på onsdag och sedan drar vi till Gotland över helgen, det skall bli fantastiskt!

4 kommentarer:

smultronpaj sa...

Nice!

Tvillingmamman sa...

Nä fy fabian va orättvist!!!

Jag vill också åka till Gotland!

Nu kommer jag vara sur på dig resten av dagen bara för att livet är så orättvist.

Vanja sa...

Finns djurlivet kvar i Aspudden??... Oh. Jag måste åka dit och nostalga mig lite, har inte varit där sedan jag slutade högstadiet för 19 år sen... ehm.

R Skriverier sa...

Jodå, det finns kvar. Men i ny regi sedan några år.