september 16, 2005

Grinig natt och snorig dag

Grabben är småsjuk, förkyld och snorig. Och som alltid när han är snorig, sover han inte speciellt bra. Han hade jättesvårt att somna igår. Eller han somnade klockan åtta som vanligt, men vaknade igen redan klockan halv tio och var jätteledsen. Varken Hon eller jag ville gå och lägga oss så tidigt – men vad gör man? Så vi kröp ner i sängen och la honom mellan oss. Han lugnade ner sig direkt, men det tog ändå säkert en timme till innan han verkligen somnade. Sedan låg han hela natten som ett frimärke på Henne, och vägrade flytta sig en millimeter…så nu är hon också sjuk.
Hur som haver, de är inte jättesjuka, bara rejält snoriga. Men onekligen trötta efter en natt som denna. Jag har klarat mig bra än så länge. Men det finns väl risk att jag också går och snörvlar här om några dagar.
Men en liten förkylning känns fortfarande ganska bagatellartat om man tänker hur det var i november förra året, precis innan grabben föddes. Läs om det här.

Jag pratade med Vodafone nyss. Eftersom jag är en så lojal kund (jag har haft dem sedan 1998, fast då hette de ju Europolitan) så kommer jag få en helt ny telefon! En Ericsson V600i. Dessutom kommer jag att kunna ringa gratis till alla som har Vodafone från och med nu. Det är ju strålande – eftersom min fru har samma operatör, kommer alla våra samtal mellan varandra vara gratis.
Telefonen kommer på posten nästa vecka.
Strålande tider!

3 kommentarer:

crrly sa...

Grattis till telefonen, och hoppas ni klarar er från den här heeemska förkylningen som knockar allt i sin väg...

R Skriverier sa...

Tack tack. Ja, jag hoppas att jag klarar mig iallafall. De andra två verkar ha åkt dit mer eller mindre rejält. Hoppas grabbhalvan sover i natt bara.

/Herr R

julia sa...

Schyrreburre! Telia har minsann aldrig gett mig nån telefon trots att jag varit dem löjligt lojala sedan jag skaffade min telefon. *surar*