september 15, 2005

Jättepromenad

Idag har min fru haft knodden på en visa upp barnen för varandra-långlunch med mammagruppen från BVC. Jag passade då på att lura ut min mammas inpyrda labrador på en långpromenad i regnet.
Vi gick från min mors lägenhet klockan 13.30 och kom hem till våran lägenhet, genom en extrem omväg, nu precis före fyra.
Både hunden och jag är helt slut, men oj vad skönt det var! Han ligger här bredvid mig på parketten och pustar när jag skriver detta.

Det är trevligt med hundsällskap lite till låns såhär. Men de kräver så mycket tid och så mycket uppmärksamhet att jag skulle tycka att det vore svårt att ha hund och småbarn samtidigt. Men det är det ju många som har, och klarar av hur bra som helst. Jag själv är uppvuxen med hund, och min son är som galen i morsan jycke.
Hur som haver är en hund en otänkbarhet så länge vi bor i denna lilla lägenhet. Innan vi har en kåk är hund inte ens värt att fundera på.

4 kommentarer:

Anonym sa...

.

cppappan sa...

vad sade anonymus?

Vilken är din favoritkaraktär i Seinfeld?

Efter att Linda Skugge var så sträng mot dig har jag känt ett extra stort behov av att glo på teve. Har du?

Kajsakarin sa...

Tycker du verkar vara en helt vanlig, trevlig pappa! Jag sitter just nu och surfar medan pappan lägger sonen, borde jag skämmas för att jag inte diskar disken som ligger i blöt?

R Skriverier sa...

cppappan->
Mitt Seinfeld-tittande har överdrivits en hel del av Skugge, men visst känner jag till karaktärerna. Min favorit är nog Kramer. George är rolig för han är så extremt neurotisk. Även Elaine är bra, hon har skön timing. Sen gillar jag han som spelar Georeges pappa.

Nej, jag tycker inte att jag har fått ökat behov av att se på TV. Jag tittar överhuvudtaget inte så mycket på TV, även om vissa vill får er att tro det.

Kajsakarin->
Nej det tycker jag verkligen inte. Jag tycker att man skall försöka skämmas så lite som möjligt.