september 23, 2005

Innerligt saknad?

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen. Jag skriver en längre blogg om Värmlandsäventyret (som aldrig riktigt blev något Värmlandsäventyr) senare ikväll när grabbhalvan har somnat.

Jag var ute och handlade lite mat samt kollade på en ny replokal (som tyvärr var för risig). När jag kom hem hade jag en lönespec från jobbet på golvet innanför lägenhetsdörren. Döm av min förvåning när det visar sig att jag får full lön för september – som jag ju har spenderat hemma med grabben!
Det låter som ett genomtrevligt initiativ – men givetvis är det något som har blivit fel. Om nu inte min chef saknar mig så innerligt att hon verkligen vill markera att jag är värd min lön även när jag inte är där, för att jag sköter mig så bra när jag är där.
Vi får hoppas på det. Skall ringa henne nu.

2 kommentarer:

SANDRA sa...

Åh vad surt!

R Skriverier sa...

Ja, om man nu fick pengarna så vore det ju snudd på julafton. Men tyvärr medför det här bara en massa strul för min del. Pengarna kommer att komma in på mitt konto, och sedan måste de dra tillbaka dem. Och jag får försöka skilja på mina och deras pengar, som samsas på samma konto...